KOPECKÝ – REKONSTRUKCE INTERIÉRŮ | STAVBA | DESIGN

Kopecký rekonstrukce je stavební firma, která na českém trhu působí již více než 18 let a která se zaměřuje především na území Prahy a středních Čech. Zabývá se jednak celkovými rekonstrukcemi, a jednak dílčími přestavbami – zejména kuchyní a koupelen. Zvláště pak poskytuje také odborné poradenství a služby související s vizualizací a designem daného objektu.

Klientské zadání

Klient za námi přišel s „vlastnoručně“ vytvořeným webem na WordPressu, který sice vypadal velmi slušně, potřeboval však určitá vylepšení. Při pokusu o jejich realizaci klient bohužel narazil na problémy, kvůli kterým se následně rozhodl obrátit na odborníky. Zadané práce se týkaly především vizuální stránky webu, zčásti však také problematiky SEO, resp. optimalizace stránek pro vyhledávače, kdy jsme klientovi pomohli s jejím základním nastavením.

Naše řešení

V prvé řadě jsme se zabývali implementací plně responzivní a SEO-friendly šablony určené specificky pro podnikání ve stavebnictví, a současně tedy disponující veškerými potřebnými funkcionalitami. Následně jsme s klientem řešili vzhled úvodní stránky a naplnění všech stránek obsahem, a to včetně ukázek realizovaných projektů a prvního článku na firemní blog.

Díky dlouhodobému působení firmy na trhu jsme od klienta obdrželi mnoho fotografií dříve uskutečněných zakázek, navíc ve výtečné kvalitě, a také zpracované texty. Tímto bychom klientovi rádi poděkovali za součinnost a přejeme mnoho úspěchů a spokojených zákazníků.

A jak to celé dopadlo? Podívejte se na ukázku níže!

Obr. 1 Úvodní stránka webu

Obr. 2 Sekce ukázek realizovaných projektů

Obr. 3 Příspěvek na firemním blogu