Asabio

Zahraniční web Asabio.fr je zaměřen na prodej přírodní kosmetiky s kanabidiolem. S realizací tohoto projektu se na nás obrátil jeden z našich významných dlouhodobějších zahraničních klientů původem z Francie. V minulosti jsme se spíše zabývali dílčími úpravami jiných webů klienta, avšak v tomto případě jsme jej sami postavili a nakódovali prostřednictvím redakčního systému WordPress.

Klientské zadání

Jedním z hlavních cílů klienta bylo vytvořit nejen web určený k prezentaci, ale rovněž i funkční e-shop pro novou řadu CBD kosmetiky. Při zahájení tvorby nám klient poskytl grafický návrh, jenž si nechal vyhotovit od agentury, ale veškeré další činnosti nechal pouze na nás.

Naše řešení

Za účelem udržitelnosti webu do budoucna, jsme se rozhodli pro implementaci co nejmenšího množství pluginů, aby se tak zjednodušil backend. To však nebránilo tomu, abychom jej propojili s platebními bránami či různými způsoby dopravy (např. FedEx) a podařilo se nám integrovat spoustu požadovaných funkcionalit, včetně individuálního nastavení problematiky daní, neboť firma prodává na vícero trzích. V současnosti se lze setkat pouze s francouzskou jazykovou mutací, která však bude později rozšířena o další varianty. Celkový design webu je poměrně čistý a minimalistický, aby co nejvíce korespondoval s povahou nabízených produktů.